Cursussen
Jason goodman Oalh2 Moj Uuk unsplash

Ons opleidingsaanbod

Hoe daag jij jezelf uit en stimuleer je jouw werkplezier? Hoe blijf je relevant op een arbeidsmarkt die steeds in verandering is? Door het volgen van een opleiding kun jij jezelf klaarstomen voor het werkveld, omscholen tot een nieuwe functie en continu blijven ontwikkelen. Bij G&O Recruitment stimuleren we deze persoonlijke en professionele ontwikkeling. We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken welke training, opleiding of cursus het beste bij jouw wensen aansluit.

Onze aangeboden trainingen en cursussen

Onze gesprekken starten met een goede kop koffie. Hoe kunnen we je helpen? Vanuit oprechte interesse in jouw wensen, kwaliteiten en ervaringen komen we samen tot een passende opleiding. Zo is het onder andere mogelijk om onderstaande opleidingen via G&O Recruitment te volgen:

  • VCA (Basis en VOL)
  • BHV en EHBO
  • Heftruck- en reachtruckcertificaat
  • Veilig Werken Langs de Weg
  • Rijbewijs B en BE

En dit is slechts een greep uit de vele opleidingen die we aanbieden. We stomen je met ons opleidingsaanbod niet alleen klaar voor het werkveld, we helpen je ook verder te ontwikkelen als professional. Daarom richten we ons niet alleen op de praktijk, we vinden het ook belangrijk om je te helpen jouw mentale en emotionele vaardigheden te versterken. Zo is het mogelijk om assertiviteitstrainingen, persoonlijkheidstrainingen, tijdmanagement- en stresstrainingen en acquisitie- en beltrainingen te volgen. Onze collega's kunnen je zelfs ondersteunen in het opstellen en schrijven van jouw cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.

Opleiden op maat

Jij staat voor ons centraal. Bieden wij op dit moment nog geen passende opleiding aan? Dan raadplegen we ons netwerk van samenwerkingspartners om jou de juiste cursus of training toch aan te kunnen bieden. Bij G&O Recruitment denken we graag met je mee en vinden we voor iedereen een passende oplossing. Dat is opleiden op maat. Zodat jij kunt groeien en je positie op de arbeidsmarkt kunt verstevigen.

Daarnaast stimuleren we jou om jezelf te blijven ontwikkelen tijdens je werkzaamheden voor je toekomstige werkgever. Zo is het zelfs mogelijk om je toekomstige baan te combineren met een mbo-opleiding. Op deze manier blijf jij je vaardigheden ontwikkelen terwijl je de opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk.

Professionele groei begint bij G&O Recruitment. Hoe kunnen we jou het beste helpen?

Kies voor ontwikkeling met G&O Recruitment

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 124 reviews

Pagina delen