Over ons
BP 09168 2024 04 04 122729 arxt 2024 04 04 122756 nfsx

Over ons

G&O Recruitment zet zich iedere dag in om opdrachtgevers en kandidaten op duurzame wijze aan elkaar te verbinden. We zoeken naar de match met een persoonlijke benadering, positief kritische houding en op een zeer nauwkeurige wijze. Onze aanpak resulteert in een match die bijna altijd uitloopt op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. Ontwikkeling van zowel mens als organisatie is daarbij de belangrijkste voorwaarde.

Sterk in mens en werk

Onze gesprekken starten met een goede kop koffie. Hoe kunnen we je helpen? Groei en ontwikkeling, dat is onze focus. Vanuit onze passie voor personeelsontwikkeling willen we je helpen de volgende stap te zetten. We gaan nauwkeurig te werk om jou te verzekeren van passend werk. Daarom verbinden we je pas aan een opdrachtgever wanneer we 100% overtuigd zijn van de perfecte match. En we blijven je graag begeleiden, ons contact stopt niet na het vinden van jouw droombaan.

Focus op groei en ontwikkeling

Oprechte betrokkenheid

Duurzame samenwerking

Persoonlijk advies

Een netwerk van zelfstandig ondernemers

G&O Recruitment bestaat uit een netwerk van zelfstandig ondernemers met een gelijke visie op mens en werk. Het unieke concept biedt HR-professionals met een passie voor personeelsontwikkeling de mogelijkheid te varen onder de vlag van G&O Recruitment. Onze collega’s spreken en trekken een eigen netwerk van opdrachtgevers en kandidaten aan die op duurzame manier met elkaar worden verbonden. Deze zelfstandigheid en verantwoordelijkheid stimuleert onze professionals te streven naar maximale klanttevredenheid.

Ondersteunende bedrijfsprocessen worden centraal georganiseerd. Zo staat niets onze collega’s in de weg om te focussen op hetgeen ze goed in zijn: het realiseren van de perfecte match. Mensen vooruit helpen, dat is de kern van ons vak.

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 124 reviews

Pagina delen

G&O Recruitment

Ons team

1

Eigenaar | G&O Recruitment

Bart van der Steege
BP 08710 Remco V2

Eigenaar | G&O Recruitment

Remco Plender
3

G&O Partner Palland

Rik Palland
BP 08710 Lucien V2

G&O Partner van Ittersum

Lucian van Ittersum