Austin distel jp Hw8ndw J Q unsplash

HR-advies

G&O Recruitment is uw fullservice adviesbureau voor strategische personeels- en organisatievraagstukken. Wij bieden ondersteuning in het inrichten van de HR-processen, het vastleggen van een effectief verzuimbeleid en het implementeren van de relevante wet- en regelgeving op de juiste wijze. Zo adviseren we uw bedrijf in het toepassen van het juiste beleid om de efficiëntie van de verschillende afdelingen te waarborgen.

Wanneer is HR-advies de oplossing?

  • Wanneer uw organisatie moeite heeft met een juiste implementatie van de relevante wet- en regelgeving
  • Wanneer uw organisatie effectiever wil omgaan met verzuim
  • Bij behoefte aan advies over de laatste ontwikkelingen in HR-processen
  • Wanneer u het creëren en onderhouden van duurzame relaties met uw werknemers een uitdaging vindt

Waarom HR-advies van G&O Recruitment?

Samenwerken met G&O Recruitment start met een goed gesprek. We leren uw bedrijf graag kennen. Waar ligt uw behoefte? En tegen welke uitdagingen lopen jullie aan? Want hoe kunnen we uw organisatie helpen zonder te weten op welke manier we de meeste waarde kunnen leveren? Wij geloven dat oprechte aandacht en tijd uiteindelijk het meeste oplevert. Zo streven we met onze opdrachtgevers naar een partnerschap op lange termijn.

Hoewel G&O Recruitment zich focust op advisering op het gebied van HR-processen, verzuimmanagement en wet- en regelgeving, gaat ons team van betrokken collega’s ook andere uitdagingen niet uit de weg. Heeft uw organisatie behoefte aan advies op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Willen jullie starten met een gezondheidsbeleid of heeft u vragen over het faciliteren van een hybride werkomgeving? We luisteren graag naar uw wensen en behoeften om hier vervolgens onze dienstverlening op aan te laten sluiten. We leveren graag maatwerk.

Hoe kunnen we u het beste helpen?

Wilt u meer weten over HR-advisering door G&O Recruitment? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bericht ons via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. De koffie staat klaar!

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 125 reviews

Pagina delen