Christina wocintechchat com vzfgh3 RA Pz M unsplash

Detacheren

Detachering is dé recruitmentoplossing om tijdelijk specialistische kennis of vaardigheden in huis te halen en structurele pieken in werk op te vangen. Hierbij sluiten wij een tijdelijke overeenkomst met een medewerker die uw organisatie voor een vooraf bepaalde periode komt ondersteunen. Zo kan detacheren via G&O Recruitment kan uw organisatie helpen om voor een vaste periode flexibele inzetbare medewerkers aan te trekken.

Wanneer is detacheren de oplossing?

  • Bij tijdelijke uitval van personeel (bijvoorbeeld bij zwangerschap of langdurige ziekte)

  • Wanneer uw organisatie specialistische vaardigheden mist voor een bepaald project

  • Wanneer zich een (onverwachte) piek in werkzaamheden voordoet en uw organisatie meer personeel nodig heeft

Waarom detacheren via G&O Recruitment?

Bij G&O Recruitment vinden we het belangrijk om te luisteren naar uw behoefte. Want hoe kunnen we de juiste tijdelijke arbeidskracht vinden wanneer we niet weten wat jullie in een geschikte collega zoeken? Daarom vinden we het belangrijk om uw bedrijf goed te leren kennen, van binnen en buiten. Maar ons team kijkt verder dan dat. Juist omdat we als sparringpartner buiten uw organisatie staan, zijn onze collega’s in staat om vanuit een ander perspectief te beoordelen welke kandidaat goed aansluit op het beschreven profiel.

Blijkt later dat uw organisatie meer behoefte heeft aan versterking op de lange termijn? Dan is dat nog steeds mogelijk. We sturen gezamenlijk bij en zetten de samenwerking voort in een andere vorm. Dat is recruitment op maat. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kunnen we u het beste helpen?

Wilt u meer weten over werving en selectie via G&O Recruitment? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bericht ons via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. De koffie staat klaar!

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 124 reviews

Pagina delen