Werving selectie
Linkedin sales solutions YD Vdprpg Hv4 unsplash

Werving & selectie

Als werving- en selectiebureau ontzorgen wij bedrijven waar de capaciteit of tijd ontbreekt om zelfstandig op zoek te gaan naar gekwalificeerd vast personeel. G&O Recruitment kan uw organisatie ondersteunen in het werven en selecteren van medewerkers die direct bij uw organisatie in dienst treden. Op deze manier ontlasten we uw organisatie in het gehele werving- en selectieproces en verzekeren we u van kundige medewerkers die passen binnen het gevraagde profiel, de betreffende afdeling en de organisatie in het geheel.

Wanneer is werving & selectie de oplossing?

  • Wanneer uw organisatie ervaring mist bij het invullen van een nieuwe positie
  • Als het binnen uw organisatie aan de capaciteit of tijd ontbreekt om een volledig selectieproces te doorlopen
  • Wanneer u behoefte hebt aan advies bij het vinden van het juiste profiel

Waarom werving & selectie via G&O Recruitment?

Bij G&O Recruitment leren we uw organisatie graag kennen. Waar ligt uw behoefte? Waar komt een nieuwe collega terecht? En wat zoekt u in nieuwe medewerkers? Wij redeneren niet vanuit ons eigen aanbod, maar vragen liever waarmee we u van dienst kunnen zijn. Zo kennen we uw organisatie van binnen en buiten. In combinatie met onze ervaring binnen de branche vormt dit ons uitgangspunt voor het werven van het juiste personeel.

Wij kunnen met onze dienstverlening het gehele werving- en selectieproces uit handen nemen, van het opstellen van vacaturetekst tot het selecteren van de juiste medewerker. Of het nu gaat om één nieuwe werknemer of een team van tien nieuwe collega’s: wij laten onze dienstverlening naadloos aansluiten op uw behoefte. We verbinden kandidaten pas aan uw organisatie wanneer we 100% overtuigd zijn van de perfecte match. Zo kan uw organisatie zich blijven focussen op wat écht belangrijk is.

Hoe kunnen we u het beste helpen?

Wilt u meer weten over werving en selectie via G&O Recruitment? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bericht ons via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. De koffie staat klaar!