Werkgevers
Dylan gillis Kdeq A3a Tn BY unsplash

Werkgevers

Waar ligt voor uw organisatie de uitdaging? Kunt u hulp gebruiken bij het werven van de juiste medewerkers? Heeft u behoefte aan advisering op het gebied van verzuim of bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van arbeidsbemiddeling? Wij gaan graag met u in gesprek om te achterhalen op welke manier we u het beste kunnen helpen.

Fullservice partner op het gebied van recruitment

G&O Recruitment is een fullservice partner op het gebied van werving en selectie, uitzenden, detacheren en HR-advisering. Onze team van collega's bestaat uit zelfstandig ondernemers met ruim tien jaar ervaring met opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren. We werken nauw samen met Recruitment Backoffice, de organisatie die verantwoordelijk is voor het juridisch werkgeverschap van onze kandidaten en alle administratieve processen uit handen neemt. Zo kunnen onze collega's zich volledig focussen op het werven en selecteren van het juiste personeel voor uw organisatie.

En dat proces verloopt bij ons heel nauwkeurig. We verbinden kandidaten pas aan uw organisatie wanneer we 100% overtuigd zijn van de perfecte match. Onze focus ligt hierbij op het creëren en onderhouden van duurzame relaties.

Recruitment op maat

Hoe kunnen we u het beste helpen? Waar ligt uw behoefte? Wij redeneren niet vanuit ons eigen aanbod, maar vragen liever waarmee we u van dienst kunnen zijn. Dit resulteert in een persoonlijke benadering waarbij we zorg kunnen dragen voor het gehele recruitmentproces. Omdat wij geloven dat oprechte aandacht en tijd voor onze partners uiteindelijk het meeste oplevert. Zo streven we met onze opdrachtgevers naar een partnerschap op lange termijn.

Het leveren van maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Vanuit oprechte interesse leren we uw organisatie graag kennen en achterhalen we gezamenlijk uw behoefte. Zo kunnen wij onze dienstverlening naadloos aan laten sluiten op uw hulpvraag.

Blijkt de gekozen dienstverlening op een later moment niet de beste aansluiting op de behoefte? Dan sturen we gezamenlijk bij en zetten we de samenwerking voort in een andere vorm. Dat is recruitment op maat. Om deze aanpak te kunnen garanderen hebben wij ons werk flexibel ingericht. Zo zijn we in staat om op strategisch niveau te adviseren, maar ook op korte termijn te ondersteunen met ad-hoc-oplossingen.

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 124 reviews

Pagina delen

Onze partners aan het woord

"

We hebben persoonlijk en een direct contact, korte lijnen, daar houden wij van! G&O Recruitment handelt accuraat en weet waar het over gaat in onze branche. Er wordt feilloos ingespeeld op de behoeftes en wensen van zowel medewerker als werkgever.

Rienk Bernhard
Berdi BV
Zwarte Cirkel met Bestek Restaurant Logo 2338 x 5591 px 2338 x 1565 px
"

In 2021 maakte we samen een deal, G&O Recruitment gaat met hun team zorgdragen voor de upgrade van ons productieteam bij Adel. Twee jaar later is er sprake van een gerealiseerde verdubbeling van ons personeelsbestand en een goed samenwer- kingsverband tussen G&O Recruitment en Adel Polyester. We hebben in G&O Recruitment een zeer bevlogen, pragmatisch en flexibel ingestelde partner gevonden welke staat voor wat ze zeggen en doet wat ze beloven. Ze zijn voor ons van een aanzienlijke toegevoegde waarde geweest en zal naar onze voorkeur dit blijven doen. Veel zegt de tekst in de digitale hand- tekening “ met stralende groet” zo vervult G&O Recruitment werk voor ons. Een co-maker voor de toekomst.

Menno van Dam
Adel Polyester
Adel Polyester 655x500
"

Wij werken sinds een aantal jaren samen met G&O Recruitment. Doordat wij een bedrijf in flinke groei zijn hebben wij doorlopend personele vraagstuk- ken. Ze zijn perfect in staat gebleken hierin mee te denken en te acteren, waardoor wij reeds meermaals onze openstaande vacatures naar wens hebben kunnen invullen.’

Chris Wijnhoud
Vidalco Kampen
Vidalco v
"

Vanuit Continuum is de samenwerking met G&O Recruitment altijd erg prettig geweest. Al geruime tijd maken wij gebruik van hun diensten. Op meerdere projecten zijn ze altijd in staat om snel te schakelen, essentieel in een voortdurend veranderende markt. Ook bewegen ze mee in onze profielen, aanpassingen en wensen. Al met al een succesvolle en prettige samenwerking!

Jelle Klein Hesselink
Continuum
Continuum
"

Het contact met G&O Recruitment is prettig en open. We kunnen makkelijk en snel met elkaar schakelen over kandidaten en potentiële werkgevers. G&O Recruitment kijkt verder dan alleen puur naar het cv. Ze gaan altijd het gesprek met onze kandidaten aan en vanuit daar kijken ze naar mogelijkheden. Ze denken mee in oplossingen en proberen de juiste match te maken.

Bas Willemse
Impact Kampen
Impact
"

Wij ervaren een prettig partnership met G&O Recruitment, ze helpen ons uitstekend in het vinden van nieuwe members.

Mariska van der Staaij
Yource
Yource Logo2
"

G&O Recruitment is voor GMB een betrouwbare partner in onze zoektocht naar gekwalificeerd personeel. Het contact met G&O is open, eerlijk en transparant naar een sollicitant én GMB als opdrachtgever. Dit is de basis voor een succesvolle verdere samenwerking.

Peetjan Vink
GMB
Ontwerp zonder titel 14
"

Wij werken sinds enige tijd samen met G&O en vanaf het begin ervaren wij het als een zeer prettige samenwerking. G&O handelt snel, houdt zich aan de afspraken en denkt echt met ons mee als opdrachtgever. Ze proberen ons als klant goed te leren kennen zodat zij de juiste match kunnen maken. Kortom een hele fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken! De ervaring is dat jullie snel inzichtelijk hebben wat de functie inhoudt en hierdoor snel een goede match kunnen maken. Jullie doen niet aan cv’tjes schuiven.

Jenneke van Vliet
Zuidberg
Logo Zuidberg
BP 09375
Vragen over onze dienstverlening?

We komen graag in contact

Hoe kunnen we u het beste helpen? Heeft u vragen over onze werkwijze of de verschillende diensten? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!