Magnet me 315v P Gs AF Uk unsplash

Uitzenden

Uitzenden is een uitstekende manier om tijdelijke versterking te realiseren binnen uw organisatie. G&O Recruitment biedt uw organisatie flexibiliteit en zekerheid door kandidaten te werven en in dienst te nemen. Wij nemen het volledige selectieproces uit handen, voorzien als werkgever in de administratieve verplichtingen van de werknemers en dragen het werkgeversrisico. Met uitzendkrachten bent u in staat om adequaat te reageren op ontwikkelingen in uw personeelsbestand en kunnen medewerkers voor een bepaalde periode aan de slag binnen uw organisatie.

Wanneer is uitzenden de oplossing?

  • Wanneer uw organisatie te maken krijgt met langdurig uitval (door bijvoorbeeld ziekte)
  • Bij het invullen van een tijdelijke piek in de werkzaamheden (bijvoorbeeld bij seizoensgebonden werk)
  • Bij behoefte aan extra flexibiliteit bij het invullen van variabele werkzaamheden

Waarom uitzenden via G&O Recruitment?

Hoe kunnen we u het beste helpen? Waar ligt jullie behoefte? Wij redeneren niet vanuit ons eigen aanbod, maar vragen liever waarmee we u van dienst kunnen zijn. Dit resulteert in een persoonlijke benadering waarbij we zorg kunnen dragen voor het gehele recruitmentproces. Hoewel we met deze dienstverlening geen permanente invulling geven aan uw personeelsbestand zien wij dat het uitzenden van onze uitzendkrachten in bijna alle gevallen uitloopt op een vaste aanstelling. We verbinden kandidaten namelijk pas aan uw organisatie wanneer we 100% overtuigd zijn van de perfecte match.

Blijkt uitzenden op een later moment niet de beste oplossing? Dan passen wij onze dienstverlening tussentijds aan en gieten we die in een vorm die beter aansluit op de hulpvraag die uw organisatie op dat moment heeft. Zo kunnen we starten met het werven van uitzendkrachten en later besluiten om ons te focussen op werving en selectie wanneer dit beter lijkt te passen. Dat is recruitment op maat.

Hoe kunnen we u het beste helpen?

Wilt u meer weten over uitzenden via G&O Recruitment? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Bericht ons via het onderstaande formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact op. De koffie staat klaar!

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 124 reviews

Pagina delen