7 tips voor een goed...
Pexels anna shvets 5324958

7 tips voor een goed CV

Je bent op zoek naar een nieuwe baan en je CV is aan een update toe. Waar te beginnen? En wat is nu een goed CV, wat moet er in staan en waar moet het aan voldoen? Wij hebben een aantal tips voor je opgesteld die je hiermee verder kan helpen!

  1. Overzichtelijkheid: Maak het CV gemakkelijk te lezen en te begrijpen, met een duidelijk lettertype, een eenvoudige en gestructureerde lay-out, en zonder onnodige afbeeldingen.
  2. Persoonlijk profiel: Begin met een persoonlijk profiel dat een samenvatting geeft van je professionele ervaring, vaardigheden en prestaties.
  3. Werkervaring: Vermeld de details van je vorige werkervaring in omgekeerde chronologische volgorde, beginnend met de meest recente. Vermeld de naam van het bedrijf, de periode waarin je er werkte, je functietitel en een beschrijving van de verantwoordelijkheden en prestaties.
  4. Opleiding en training: Vermeld alle relevante opleidingen en trainingen die je hebt gevolgd, inclusief de naam van de instelling, de datum van afronding en de behaalde kwalificaties.
  5. Vaardigheden: Vermeld al je relevante vaardigheden en benadruk specifieke vaardigheden die relevant zijn voor de functie waarop je solliciteert.
  6. Prestaties: Geef aan welke prestaties je hebt behaald tijdens je werk en welke positieve bijdragen je hebt geleverd aan vorige werkgevers.
  7. Referenties: Vermeld de contactgegevens van ten minste twee referenties die je kunnen aanbevelen op professioneel gebied.

Het is belangrijk om te onthouden dat je CV een weerspiegeling is van wie je bent als professional. Zorg ervoor dat je het regelmatig bijwerkt en verfijnt om ervoor te zorgen dat het up-to-date en relevant blijft.

Heb je hier geen zin en/of geen tijd voor? Of is het alsnog iets wat je lastig vindt? Neem contact met G&O Recruitment op en wij helpen je er graag mee!

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 124 reviews

Pagina delen