Groenvoorziening
Landscaping

Groenvoorziening

Hé groenspecialist! Wat is jouw ideale baan? Heb jij groene vingers en zoek je naar een baan als hovenier, medewerker groenvoorziening of borstelmachinist? Wij staan voor jou klaar om met jou in gesprek te gaan en jouw kwaliteiten te koppelen aan een passende functie. Want net zoals jij vakwerk levert in het groen, doen wij dat ook in onze dienstverlening. Als specialist in groenvoorziening ondersteunen we je graag bij het nemen van de volgende stap. Of je nu aan de slag wilt in het onderhoud van groot groen, in de particuliere aanleg/onderhoud of bosbeheer.

Sterk in groenvoorziening

Geniet jij ervan om dagelijks in de buitenlucht te zijn en je handen uit de mouwen te steken? Of vind je het prettiger om op een vaste locatie te werken? Krijg jij energie van het creëren van mooie, groene ruimtes? Werk je het liefst in teamverband of pak je graag zelfstandig projecten aan? Dit zijn slechts enkele van de vragen die wij je zullen stellen als we samen op zoek gaan naar de baan die bij je past. Vragen die gesteld worden uit oprechte interesse en met het doel om je op een duurzame wijze te verbinden aan de juiste werkgever. Zo vinden we samen de ideale match.

Werken in de groenvoorziening

Groenvoorziening is overal en zonder vakbekwame groenspecialisten zijn we nergens. Werken in de groenvoorziening betekent creëren, onderhouden, ontwerpen, aanleggen en verzorgen. Voor groenspecialisten is geen enkele dag hetzelfde. Samen hard werken en trots zijn op hetgeen je hebt gecreëerd. Dat is het gevoel dat wij jou met een passende baan willen geven.

De sector groenvoorziening is voortdurend in beweging en dat maakt dat veel organisaties constant op zoek zijn naar groene vakmensen die hun team kunnen versterken. De behoefte aan groene, leefbare steden en de overgang naar een duurzamere samenleving vragen om professionals die staan voor het groen van de toekomst. Bij G&O Recruitment vinden we het belangrijk dat jij in een moderne werkomgeving met de nieuwste technieken en methoden aan de slag kunt. Zo kun jij je blijven ontwikkelen en meegroeien met de wereld om ons heen.

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 124 reviews

Pagina delen

Jouw ideale vacature nog niet gevonden?

Samen gaan we op zoek naar de perfecte match