Logistiek
Portrait of smiling factory worker driving forklif 2021 08 28 17 19 59 utc

Logistiek

Orders verzamelen, vrachten lossen en voorraden beheren: de logistiek vormt een onmisbare schakel binnen vele branches. Waar e-commerce een hoge vlucht neemt, zien wij een toenemend belang van efficiënte logistieke systemen aangedreven door gemotiveerde vakcollega’s. Medewerkers die weten van aanpakken en zich verantwoordelijk voelen voor het verloop van een goederenproces. Word jij hier enthousiast van? Wij gaan graag met je in gesprek om te achterhalen welke logistieke functie het beste bij jou past.

Sterk in logistiek

Bij G&O Recruitment staan we klaar om gemotiveerde medewerkers naar de volgende stap te begeleiden. Vanuit oprechte interesse in jouw wensen en kwaliteiten komen we samen tot de juiste vacature. Groei en ontwikkeling is daarbij onze focus. Rijd jij graag hele dagen door Nederland of werk je liever op locatie in het logistiek centrum? Welke vervolgstap sluit het beste aan op jouw carrière? Wil je nog een opleiding volgen of certificaten behalen? We verbinden je pas aan een werkgever wanneer we 100% overtuigd zijn van de perfecte match. Dat maakt ons sterk in mens en werk.

Werken in de logistiek

De logistieke sector groeit en dit zien we terug in de diverse functiemogelijkheden. Als medewerker in de logistiek ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen binnen een logistiek centrum. Logistiek medewerker is daarmee een overkoepelende functietitel waarbij oneindige variatie in taken en werkzaamheden mogelijk is. Ben jij graag hele dagen onderweg? Verzamel je liever orders in het magazijn of maak je deze klaar voor verzending? Wij begeleiden je graag naar jouw nieuwe functie als orderpicker, logistiek medewerker, magazijnmedewerker, chauffeur of bezorger.

Ben jij een ervaren logistieke kracht met een heftruckcertificaat op zak? Perfect, wij hebben de ideale vacatures voor jou. Heb je nog geen eerdere ervaring opgedaan en ben je niet opgeleid tot logistiek medewerker? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij stimuleren ontwikkeling en bieden je graag de mogelijkheid kennis te maken met de branche. Zo faciliteren wij het behalen van een aanhangerrijbewijs of reachtruckcertificaat. Daarnaast bieden veel van onze werkgevers gerichte opleidingen en cursussen aan om jou klaar te stomen om het werkveld, in dit geval het magazijn of distributiecentrum, te betreden. Bekijk direct ons volledige aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen.

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 125 reviews

Pagina delen

Jouw ideale vacature nog niet gevonden?

Samen gaan we op zoek naar de perfecte match