Techniek
Schermafbeelding 2023 01 18 om 13 37 21

Techniek

Hé technicus! Wat is jouw droombaan? Beschik jij over twee rechterhanden en ben je op zoek naar een baan als monteur, operator of assemblagemedewerker? Onze collega’s gaan graag met je in gesprek om jouw kwaliteiten te verbinden aan een passende functie. Want waar jij vakwerk levert, doen wij dat natuurlijk ook. Als specialist in techniek helpen we jou graag bij het zetten van de volgende stap. Of je nu in de procestechniek, elektrotechniek, productie of installatietechniek aan de slag wilt.

Sterk in techniek

Betreed jij graag dagelijks de Nederlandse snelwegen om je te begeven naar je volgende klus? Of ga je liever op een vaste werkplaats aan de slag? Haal jij energie uit het verlenen van service? Werk je graag in teamverband of ga je juist graag zelfstandig te werk? Dit is slechts een greep uit de vragen die onze collega’s je gaan stellen wanneer we samen op zoek gaan naar een passende baan. Vragen die we stellen uit oprechte interesse en met de intentie om je op duurzame wijze te verbinden met de juiste werkgever. Zo komen we samen tot de perfecte match.

Werken in de techniek

Techniek is overal en zonder vakkundig opgeleide technici zijn we nergens. Werken in de techniek is creëren, bouwen, repareren, installeren, ontwerpen en fabriceren. Voor technici is iedere dag verschillend. Samen hard werken en ook trots mogen zijn op je verrichte werk. Dat is het gevoel dat wij je met een passende baan willen geven.

De technische sector is voortdurend in beweging en dat maakt dat veel bedrijven constant op zoek zijn naar technische medewerkers die de organisatie kunnen versterken. De Nederlandse woningnood en de transitie richting groene energie vragen om professionals die staan voor de techniek van de toekomst. Bij G&O Recruitment vinden we het dan ook belangrijk dat jij binnen een moderne werkomgeving en met de nieuwste technieken aan de slag kunt. Zo kun jij je blijven ontwikkelen een meegroeien met de wereld om ons heen.

250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 125 reviews

Pagina delen

Jouw ideale vacature nog niet gevonden?

Samen gaan we op zoek naar de perfecte match