Home
Marketing medewerker...

Marketing medewerker (m/v)

Locatie Kampen
Uren per week 6
Opleidingsniveau MBO

Als marketing medewerker/ marketeer ben je bezig met het creëren van content voor onze pagina’s op Instagram, Facebook en LinkedIn. Daarnaast schrijf je blogs die aansluiten bij de actuele vraagstukken voor de website en wellicht op termijn ook vacatureteksten.

Een uitdagende, afwisselende functie waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. Na een inwerkperiode heb je de mogelijkheid om volledig vanuit huis te werken.

Wij bieden

Afhankelijk van leeftijd en ervaring kijken we samen wat voor salaris hier bijpassend is. Daarnaast krijg je veel vrijheid om de functie te gaan indelen zoals jij dat graag wil.

Wij vragen

De voorkeur gaat uit naar een student Marketing / Communicatie of Commerciële Economie aangezien het een parttime functie is voor zo’n 4 tot 6 uur per week. Uiteraard ben jij de social media kenner en kent dit geen geheimen voor jou. Je bent up to date met de laatste ontwikkelingen en weet daarom precies welke content geschikt is en hoe je deze onder de aandacht moet brengen bij onze doelgroep. Je kan zelfstandig werken en denkt mee met ons.

Bedrijfsomschrijving

G&O Recruitment brengt jou en je toekomstig werkgever bij elkaar. We kijken niet alleen naar jouw cv maar juist ook naar je kwaliteiten. De volgende stap zet je niet alleen, wij helpen je zoveel als mogelijk is. Onder andere door te kijken waar jouw interesses liggen en wat je minder aanspreekt. Daar gaan wij mee aan de slag en zoeken de leukste baan voor jou!

Sollicitatieprocedure

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 24 uur na je sollicitatie contact met je op. Graag ontvangen wij je cv en (korte) motivatie. Mocht je de beschikking hebben over een portfolio, zien wij deze ook graag tegemoet. Er volgt dan na een eerste kennismaking bij ons een gesprek op ons kantoor in Kampen.

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Bel of app naar: 06-46371898. Of stuur een mailtje naar remco@geo-recruitment.nl

Solliciteren

Hoe kunnen we helpen?

Solliciteer in 1 minuut

WhatsappSolliciteer direct via WhatsApp
250+ vacatures
Het persoonlijke bureau
4.9/5 op basis van 125 reviews

Vacature delen